Гад – Бохемия

И втората среща от зимната купа е вече в историята.

След първият кръг се очертаха няколко претендента за първите две места. Отборът, срещу който се изправяхме, Бохемия, беше дал заявка за силно представяне. Тази година играят в трета лига, което означава постоянно в такъв формат, на какъвто играем в този турнир, докато отборите от втора и трета лига трябва да се пренастройват. Бохемия беше вкарала 15 гола на Пежо и се бяха настроили да постигнат втора победа срещу нас.

Ние, загубили първата среща, идвахме с настроение да си прекараме приятно в този съботен следобед. Още в началото на срещата противникът ни показа голяма доза самочувствие, хъс и увереност в спечелването на трите точки. Постепенно разбраха, че нещата няма да станат толкова лесно. По някое време разбраха, че може и да не станат и се започнаха грубостите. Хубавото беше, че страстите бързо се уталожиха. Успяхме да отбележим достатъчно голове така, че да ги обезсърчим и към края на първото полувреме вече липсваше страстта в играта им. С много настроение и най- вече разумна игра, Гадчетата успяха да наложат стила си. Росен, младият татко, се появи след дълго отсъствие и веднага остави отпечатъка си на терена. До него Жоро, Томи, Стъни, Мариян, Веско, Марчо, Пепи не позволиха на съперника и за момент да си помисли, че е възможно да вземе победата в тази среща. Пламен отново беше заключил, до колкото е възможно, вратата си. Вече втори мач ме изумява с проявите си.

Нашата хубавица, Нели, отново беше над всички. Как ли не опитаха да я преминат, дори биха силно в нея, за да я смутят. Не и не! Не им позволи нито за секунда да направят пробив през нейната зона, а когато я атакуваха по- бурно спокойно връщаше топката на свободен играч. Ето я и нея.

Краен резултат:

12 : 6