Сезон 2020 – 2021

Сезон 2020 – 2021 във форумната лига ще завърши на 11 Септември, а новият сезон 2021 – 2021 ще започне на 18 Септември тази година.

Това обяви ръководството на лигата, след като остана да се изиграе последният кръг. Като причини бяха изтъкнати времето, температурата, почивките на море и куп други неща. Очевидно, много от отборите не искайки да загубят последната си среща са започнали да изтъкват какви ли не причини само и само най- добрите им състезатели да са на линия. Не виждам нищо спортсменско в това, но … срещу решенията на ръководството можеш да се бориш само силово. Вече си купих необходимите средства за това …

Сезонът за Гад ще завърши също на 11 Септември с последната среща от плейофната група срещу отбора на Анти Конти.

Какво бихме могли да кажем за изминаващата футболна година. Започнахме добре, но напускането на основни халфове даде своят резултат и записахме един не особено добър есенен полу- сезон. С направените корекции и привличане на нови имена в отбора, особено младите момчета, отборът ни започна да играе добър футбол и резултатите не закъсняха. Поднесохме доста изненади и успяхме да се класираме в горната група бореща се за правото да участва в първа лига от следващия сезон. Някои контузии, започнаха отново да се отразяват и точно, когато групите се разделиха на две и ни оставаха да изиграем шест кръга срещу шесте най- добри от другия поток, ние не можехме да изкараме оптимален състав. Така се получиха и странни резултати. Паднахме с 0:3 от ОЧЗ, които само се защитаваха, имаха 3 възможности и … ги реализираха. Загубихме и от Боми Ауто и то в момент, в който не знаеха какво точно се случва на терена, но груби грешки от наша страна ги върнаха в играта. В същото време не позволихме на най- добрият отбор от втора лига да ни победи, макар че отборът ни отново не беше оптималния възможен, а те имат само победи до сега. Странен сезон, странна игра, странно време, това описва 2020 – 2021.