Гад – ФВ

Преди кръга!

Ето, че дойде и време за пролетния полу- сезон. Отмина зимният турнир, настроението ни след него е добро въпреки, че не излязохме от групите, но победихме два много силни отбора и щяхме да нанесем единственото поражение на, както се оказа впоследствие, шампиона на турнира, ако съдията на срещата беше свирил честно и безпристрасно. Сега на фокус идва шампионата, в който до момента не се представяме на ниво. Първата среща, която реално ще изиграем е срещу отбора на ФВ. Обикновенно срещите са много трудни. Или побеждаваме с разлика или падаме с такава. Абсолютно непредвидима среща.

Първо полувреме!

Треньорът ни, Крум, прави изключителни промени от гледна точка на непредубедения наблюдател. Няма да издавам тактиката ни, но никога до сега не бяхме играли по този начин. Естествено, че не издържах и го попитах, а той се усмихна загадъчно и ми отвърна: спокойно, няма да ти се налага да влизаш, че да ти разяснявам подробно… Така да говори на Президента си… малииии.В тази среща бяха включени и новите ни попълнения – Давид и Венци. Страхотни момчета. Притежават всичко, което се изисква от лидерите на отборите. Само времето ще покаже дали и те ще станат такива за Гад. 

Срещата започна с внимателни действия и от двата отбора. Всеки се стремеше да изучи промените, които са настъпили през зимната пауза. Спазвахме дисциплина, не атакувахме така, че да оставим поле за контраатака. След доста борба главно в центъра на терена, първата по опасна атака идва в седмата минута, когато атакувайки по лявото крило, Тео подава на Яни близо до ъгловия удар, той навлиза навътре и центрира по земя успоредно на гол линията. Малко по- бързо от очакваното и Люси не успява да се възползва.

Второ полувреме!

 

Статистика от срещата

Видео от срещата